Polska tęczowa
Polska tęczowa
Naprawdę już tak wszyscy w tym pięknym kraju boją się cokolwiek powiedzieć, czy tez wyrazić swoje przekonania, uczucia chociaż na forum? by nagle jakiś "mędrzec" zamknął temat (mój pierwszy ) po zaledwie pięciu odpwiedziach, chociaż wątek wydaje się być rozwojowy...boję się że mój kraj będzie kiedyś tak spedalony jak reszta Europy. Na szczęście jest jeszcze strzelectwo i jego pierwszorzędne przeznaczenie...
- janusz22551
Re: Polska tęczowa
Coś mi się zdaje, że Ty z tej jedynej słusznej partii.
Walther LGU - prezent od e-tawerna.pl
HW97 + DOC
HW97 + DOC
Kolego, a może byś tak się najpierw wykazał na polu strzeleckim, skoro się tu "zapisałeś"
Zapodaj jakieś tarczki, pokaż się na zawodach, podziel się wiedzą na temat "wiatrówkowania" ...
Na "fiłozofowanie" przyjdzie czas

Zapodaj jakieś tarczki, pokaż się na zawodach, podziel się wiedzą na temat "wiatrówkowania" ...
Na "fiłozofowanie" przyjdzie czas

CS z LGU 

Kolega zdaje się nie bardzo zrozumiał ostatnio więc powtórzę....WRZUCENIE GÓWNA W WENTYLATOR POWODUJE OBRYZGANIE WSZYSTKICH także tych którzy mają gdzieś wszystko inne niż wiatrówkowy relaks. Swoje zaniepokojenie odnośnie moralnej kondycji tego kraju i jego obywateli proszę wylewać na politycznych gównoburzach i innej części internetu. Chcesz rozmawiać o strzelectwie to nie ma sprawy bo od tego jest to forum a kamazek dobrze Ci napisał...pokaż że faktycznie tak Ci na strzelectwie zależy...zadaj choć jedno pytanie które będzie dla Ciebie kolejnym etapem rozwoju jako strzelca. Na razie widzę jednak wiadro pomyj a takie wylewam bez żalu.Thief pisze: ↑30 gru 2018, 14:55Naprawdę już tak wszyscy w tym pięknym kraju boją się cokolwiek powiedzieć, czy tez wyrazić swoje przekonania, uczucia chociaż na forum? by nagle jakiś "mędrzec" zamknął temat (mój pierwszy ) po zaledwie pięciu odpwiedziach, chociaż wątek wydaje się być rozwojowy...boję się że mój kraj będzie kiedyś tak spedalony jak reszta Europy. Na szczęście jest jeszcze strzelectwo i jego pierwszorzędne przeznaczenie...
Spoko koledzy, może trochę mnie poniosło. Chciałem sobie tylko jakoś urozmaicić moje wędkarskie eskapady;) (dot. pierwszego postu) A co do strzelania rekreacyjnego to również nie wiele mam do powiedzenia,ponieważ mam od roku chinkę za 190 zł i daję mi wiele frustracji:/ Chociaż ma zajebistego kopa, naprawdę
Nie mam pojęcia czy ona czasem nie jest ponad limit hehe. Dużo frajdy mi sprawia jak z daleka trafię w środeczek; ) Ale już idzie do mnie hatsan 90 Mam nadzieję że wszystko się zmieni na lepsze; ) No nic, pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego.
P.S.
Kiedyś jak byłem w woju to podczas nocnego strzelania nr 2 trafiłem nabojem smugowym z AK 47 postać żołnierza oddalonego o 200 m. Dostał prosto w hełm i przez chwilę się zapalił mały płomyczek. Dostałem ocenę 5;) Może coś jeszcze ze mnie będzie; )

P.S.
Kiedyś jak byłem w woju to podczas nocnego strzelania nr 2 trafiłem nabojem smugowym z AK 47 postać żołnierza oddalonego o 200 m. Dostał prosto w hełm i przez chwilę się zapalił mały płomyczek. Dostałem ocenę 5;) Może coś jeszcze ze mnie będzie; )