Wiosenne zawody FHC Kłoda Górowska 11-12.05.19 FHCcoalition19
Moderator: Koval
Re: Wiosenne zawody FHC Ryczeń 11-12.05.19 FHCcoalition19
Zapisani 

2 x Niemiec, Amerykanka, Czeszka i Chińczyk= 
szczelać nie umim ale ftrafiam

szczelać nie umim ale ftrafiam

Zapisywać się bo nikt później nie będzie listy startowej pisał ręcznie.
A i kart startowych może braknąc.
A i kart startowych może braknąc.
Radość w naszych dziecięcych oczach jest najważniejszą cnotą hobby.
Dziękuję za próby zmotywowania ...czapki z głów. Jadnocześnie informuję że nie przewiduję programu ZAPISY+ 

co2collective by Gun Lobby 

Mam podobnie i dopiero pod koniec kwietnia będę mógł się określić

Różne takie tam... stare ale z duszą 

Ja od maja mam zacząć pracę w pobliżu Wrocławia więc jest szansa, że będę służbowo w piątek to się zamelduję w sobotę 

Walther LGU + Vortex diamondback HP= profesorski zestaw (strzelec uczeń)
Uff ... chyba zdążyłem się dopisać. Mam małą obsuwę z olejowaniem kolby ale najwyżej będę się do niej kleił
System też jeszcze w proszku i muszę jeszcze montaż do lunety skombinować - "malo casu kruca bomba, malo casu"
Wystartuję z mocą poniżej 9J ( 3/4 kiedyś) - ale będzie zabawa na reklamowanym wietrze

System też jeszcze w proszku i muszę jeszcze montaż do lunety skombinować - "malo casu kruca bomba, malo casu"
Wystartuję z mocą poniżej 9J ( 3/4 kiedyś) - ale będzie zabawa na reklamowanym wietrze

GSDZ => Dziki Zachód
No to faktycznie będzie wyzwanie: najpierw ze sprzętem potem z wiatrem 
Ps. Jeśli to nie tajemnica to co za karabinek? Bo ja chciałem z moim 10-11J FWB przyjechać ale forumowi Koledzy odradzają...

Ps. Jeśli to nie tajemnica to co za karabinek? Bo ja chciałem z moim 10-11J FWB przyjechać ale forumowi Koledzy odradzają...

Nie odradzają tylko mówią że będzie trudno, ale kto powiedział że ma być łatwo 
Przyjeżdżaj i walcz na torze a następnie przy ognisku
Przyjeżdżaj i walcz na torze a następnie przy ognisku
Będą tylko ciut mocniejsze od Twojego karabinka HW50.

S200 (to samo co CZ200 tyle że na rynek brytyjski) ma moja córka i powiem Ci że to cholernie celny pecepik (co prawda córy S200 ma założony reg, ale to tylko stabilizuje ciśnienie a nie celność)
Zauważyłem, bo zdążyliśmy się już zapoznać. Jak dla mnie to za lekki jest... właśnie taki trochę damski, ale może takie moje wrażenie. Ten nie ma rega, ale dosyć stabilny poza górką w okolicy 120bar. Jak w sprężynie wszystko zagra to ma pierwszeństwo.

Też ze stajni FWB -> 601 ...
Jak zaczynałem - swoje pierwsze "zawody", strzelałem FWB 300 z otwartych - to była zabawa

Mało nas było w HFT 3/4 , ale to było wyzwanie i zabawa

GSDZ => Dziki Zachód
Jeśli #FHC od #ChomikProject to także #HatsanChallenge...tym razem w innej odsłonie.
Dodatkowa konkurencja HatsanChallenge #Ryczeń19
Target: Tablica od Mirosław Groszek z targetami do obalenia. Celami sa bombiczki co2./puste/ na dystansie 15metrów.
Sprzęt: do dyspozycji zawodników 2 hatsany AirTact 4,5mm z otwartymi przyrządami celowniczymi. Śrut Hatsan Vortex
Zasady: W czasie 5minut zawodnik powinien zestrzelić jak najwiekszą iliść targetów.
Dogrywka: Dogrywki wg regulaminu FHC.
Nagroda: Statuetka najlepszego strzelca HatsanChallenge19
Termin: 11.05.19 w godzinach 13 - 16 . Zapisy na miejscu w biurze zawodów. Konkrencja nie jest obarczona oplatą dodatkową.
Zapraszamy do udziału w tej konkurencji. Patronat głowny nad Hatsan Challenge sprawuje Sharg.pl który ufundował dla uczestników drobny upominek.Dziękujemy za wsparcie

Dodatkowa konkurencja HatsanChallenge #Ryczeń19
Zapraszamy do udziału w tej konkurencji. Patronat głowny nad Hatsan Challenge sprawuje Sharg.pl który ufundował dla uczestników drobny upominek.Dziękujemy za wsparcie

co2collective by Gun Lobby