Jesienny Plener Strzelecki
Moderator: 108
Re: Jesienny Plener Strzelecki
Moja wina, musiałem przeoczyć. Ale od czego ma się dobrych kumpli!!! Dzięki Januszku. A co tam wszystkim dzięki za to że Wam się chce. Jak będzie lepiej ze mną, to zapewne kiedyś się spotkamy.
Strzelam bo lubię
AR 50 PCP 

Zapraszam do wypełnienia szybkiej ankiety http://formula-hunter-classic.mozello.pl/
Niestety 30.09.2018 jestem w pracy 
Radość w naszych dziecięcych oczach jest najważniejszą cnotą hobby.
23 wolne.
Wypełniono 23 ja i Ala.
Dzięki wszystkim za wypełnienie ankiety dotyczącej Pleneru....jednak z przyczyn różnych JPS w Górze się nie odbędzie.
Osoby które zdeklarowały pomoc w organizacji zapraszam do współtworzenie Pikniku Strzeleckiego 7.10 organizowanego przez Gun Lobby Leszno i Chomik Project także w Górze na strzelnicy myśliwskiej. Pomoc będzie mile widziana przy organizacji części wiatrowej pikniku . Info będzie dostępne z wyprzedzeniem tutaj stronie FHC i FB.
Pod koniec października zawody LOK Góra "Jesienny Kałasz" ...zapraszam zwłaszcza członków LOK Góra jak i osoby niezrzeszone. Impreza ta będzie kończyła oficjalny sezon po której odbędzie się walne...info na stronie LOK Góra.
Osoby które zdeklarowały pomoc w organizacji zapraszam do współtworzenie Pikniku Strzeleckiego 7.10 organizowanego przez Gun Lobby Leszno i Chomik Project także w Górze na strzelnicy myśliwskiej. Pomoc będzie mile widziana przy organizacji części wiatrowej pikniku . Info będzie dostępne z wyprzedzeniem tutaj stronie FHC i FB.
Pod koniec października zawody LOK Góra "Jesienny Kałasz" ...zapraszam zwłaszcza członków LOK Góra jak i osoby niezrzeszone. Impreza ta będzie kończyła oficjalny sezon po której odbędzie się walne...info na stronie LOK Góra.
Dany dawno w dzioba nie dostałeś? Jak to się nie odbędzie? 

To całkiem proste ...we wrześniu mamy 2 impry i w październiku też 2 imprezy więc nie ma sensu sztucznie zagęszczać tematu. Zapraszam na zakończenie sezonu LOK Góra bo będzie i kałasz i inne atrakcje min. "Dycha dla Majki" z takiego to cudaka jak na fotce

Po LOKu mamy praktycznie cały teren dla siebie i można tradycyjnie pobiesiadować

- janusz22551
No to ja z Eliaszem dędę 
Walther LGU - prezent od e-tawerna.pl
HW97 + DOC
HW97 + DOC
No i superancko