Korespondencyjne zawody strzeleckie - TARCZA HFT - DYSKUSJA
Regulamin się nie zmienił . Po 10 strzałów dla każdej odległości. Strzelając do starszej tarczki, masz obie odległości na jednej kartce. Na nowej dajesz 10 na jedną odległość, a dwie pierwsze możesz wykorzystać na strzały próbneunkas pisze:Jak to nic się nie zmieniło ??
Tarcze widzę inne niż TE , a o takich jest mowa w regulaminie.
Strzelcie chyba 10 a nie jak kiedyś 20 strzałów ? Na niektórych tarczach widzę jakieś próbne tarczki . Może ktoś to sprecyzować ?
Czarne pole w środku - 2pkt
Białe w tarczy - 1pkt
Poza tarczą - 0pkt
Nie wiem czy Piotrek zrobi nam kolejną edycję, bo strzelających......
Może i ja się w końcu zmotywuję żeby postrzelać
Zawsze sobie obiecuję i na obietnicach się kończy.
Jak byłem w domu to jakąś większą motywację miałem
Może dlatego że to były 2h wyrwane z roboty i domu.
Teraz mam tylko robotę i często wolne ale chęci chyba w domu z bliskimi zostały.
Zawsze sobie obiecuję i na obietnicach się kończy.
Jak byłem w domu to jakąś większą motywację miałem
Może dlatego że to były 2h wyrwane z roboty i domu.
Teraz mam tylko robotę i często wolne ale chęci chyba w domu z bliskimi zostały.
Life is brutal, and full of zasadzkas
and sometimes kopas w dupas
and sometimes kopas w dupas
Dziwicie się że strzelających nie przybywa , a może ktoś by się zmobilizował i uaktualnił temat : "Tarcza HFT - jak w to się gra." ??
Bo tam pisze coś innego , i żeby się dowiedzieć co i jak to trzeba się przekopać przez 80 stron tego tematu.
Przeczytaj punkt 6 i 9 .
Bo tam pisze coś innego , i żeby się dowiedzieć co i jak to trzeba się przekopać przez 80 stron tego tematu.
janusz22551 pisze:Regulamin się nie zmienił
Przeczytaj punkt 6 i 9 .
Moje wyroby ze skóry
︻デ═一
︻デ═一
Piotrek, tutaj się nic nie zmieniło w regulaminie. W zeszłym roku photochem zaproponował inną tarczkę. Wielkości poszczególnych tarczek są identyczne ze starymi. Projekt poddany był głosowaniu, nikt nie miał zastrzeżeń, więc Mamutowicz go zaakceptował. Od tamtej pory są dwa rodzaje tarczek i strzelasz do tej która Ci lepiej odpowiada. I to jest wszystko, co się zmieniłounkas pisze:
Przeczytaj punkt 6 i 9 .
W trakcie sezonu, próbowaliśmy z photochemem jakoś zmotywować innych do strzelania, ale chyba nikt nie czytał naszych postów
Nie wiem albo ja jestem niekumaty , albo Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem
W tych punktach pisze ze strzelamy 20 strzałów na tarczkę , a w waszych tarczach widzę 10 strzałów na tarczkę , więc coś tu jest nie tak .
Wiem że to zmieniliście i przegłosowaliście , ale dowiedziałem się tego nie z tematu gdzie to być powinno , ale po przekopaniu 80 stron tematu w którym piszemy , i właśnie chodzi mi o to żeby to ktoś poprawił w TYM temacie
W tych punktach pisze ze strzelamy 20 strzałów na tarczkę , a w waszych tarczach widzę 10 strzałów na tarczkę , więc coś tu jest nie tak .
Wiem że to zmieniliście i przegłosowaliście , ale dowiedziałem się tego nie z tematu gdzie to być powinno , ale po przekopaniu 80 stron tematu w którym piszemy , i właśnie chodzi mi o to żeby to ktoś poprawił w TYM temacie
Moje wyroby ze skóry
︻デ═一
︻デ═一