Kozanów, strzelnica wojskowa.
Kozanów, strzelnica wojskowa.
Czy ktoś korzystał na Kozanowie z dawnej strzelnicy wojskowej? Strzelnica od lat wyłączona z użytku, ale na potrzeby wiatrówek może się nadaje. W sumie strasznie dawno tam nie byłem (i nigdy nie strzelałem tam z wiatrówki), więc szykuje mi się mała wycieczka.
Kozanów, strzelnica wojskowa
Kozanów, strzelnica wojskowa
Paweł, jak się tam znowu będziesz kręcił "po okolicy" sprawdź jak z dojazdem (legalnym) autkiem, co by gratów daleko nie targać
.Na upalne dni, to może być lepsza miejscówka niż pustynia (naturalny cień
) .

Czas na małe "conieco"
.(Już nie mam Hatsana
) Ale mam "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta chinkę "Magnum"
!

Witam, mieszkam w okolicy i ostatnio tam byłem, dojazd do bloków ok, potem spacerek jakies 200 metrów w miare dobrą droga, niestety sama strzelnica wymaga dobrej chwili z kosiarką, strasznie zarośnięta, kosiarkę mam potrzeba tylko towarzystwa
no i ktoś musiał by się zoorientować czy można korzystać z tego terenu.
[ Dodano: Wto 06 Paź, 2015 19:35 ]
https://www.wroclaw.pl/budzet-obywatels ... ekt,id,236
można popróbować z tym, w zeszłym roku urząd miasta odrzucił, ale w tym może....

no i ktoś musiał by się zoorientować czy można korzystać z tego terenu.
[ Dodano: Wto 06 Paź, 2015 19:35 ]
https://www.wroclaw.pl/budzet-obywatels ... ekt,id,236
można popróbować z tym, w zeszłym roku urząd miasta odrzucił, ale w tym może....

Było C11, P900, Vantage, C1377
Jest c1077 , PSsssst , Hydraulik. QB78 Mamutkowy
Jest c1077 , PSsssst , Hydraulik. QB78 Mamutkowy
Witam, jestem tu nowy więc od razu się przywitam
Mieszkam blisko tej strzelnicy i można spokojnie pod sam mur podjechać autem i znajdzie się miejsce do zaparkowania. Co do zarośnięcia to w tej chwili chaszcze sięgają do pasa. Jeżeli chodzi o pomoc i towarzystwa daj znać Zaskoor jak będziesz miał chęci i czas żeby to ogarnąć.
Pozdrawiam

Mieszkam blisko tej strzelnicy i można spokojnie pod sam mur podjechać autem i znajdzie się miejsce do zaparkowania. Co do zarośnięcia to w tej chwili chaszcze sięgają do pasa. Jeżeli chodzi o pomoc i towarzystwa daj znać Zaskoor jak będziesz miał chęci i czas żeby to ogarnąć.
Pozdrawiam
Witaj kolego "Kilo" !
Odpuść tamte "chaszcze po pas", spotykamy się i strzelamy tu : viewtopic.php?f=39&t=14625
Odpuść tamte "chaszcze po pas", spotykamy się i strzelamy tu : viewtopic.php?f=39&t=14625
Czas na małe "conieco"
.(Już nie mam Hatsana
) Ale mam "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta chinkę "Magnum"
!