No, nareszcie jakieś konkrety !

Poproszę linka do tych testów

No, nareszcie jakieś konkrety !
Tomek.. No ale o to chodzi żeby pisać swoje zdanie..Bosanowa pisze: ↑29 sie 2018, 10:48Musiałem sprawdzić co oznacza "na wyprzódki". W pierwszym momencie miałem zgoła inne skojarzeniaMamutowicz pisze: ↑29 sie 2018, 9:03... A od tego mamy foruma, żeby o tym dyskutować, kłócić się i przemądrzać na wyprzódki jak taki kamazek z bosym na spółkę..![]()
Piotr, obiecuję się więcej nie wymądrzać, wymandrzać czy kłócić albo co gorsza kłucić w takiej czy innej formie pisanej/mówionej.
Nie, że nie chce ale nowi słabo ogarniają przełożenie tego co się pisze na praktykę, niektórzy się starają.
Kto mówi, ze ja chcę? Chodziło mi o to, ze widzę jak ludzie czasami szukają grillowego puszkobijcy i chcą wiedzieć co kupić w jakiejś tam niedużej kwocie żeby się nie rozpadło i trafiło w puszkę - nie oszukujmy się, realnie na niedużych odległościach i do tego nie ma sensu kupować nic drogiego puki ktoś nie załapie bakcyla (takie coś strzela kilka razy w roku).
Co do różnic to szukając wyszło mi, że AirTact obecnej generacji ma plastikową kostkę, spust, jakiś badziew udający szynę ris i jakby lepszą osadę ale reszta to to samo (chyba, że gorsza jakość lufy/mechanizmów).Mamutowicz pisze: ↑16 maja 2019, 15:51Jakoś mi się nie wydaje żeby różnica 150pln w cenie była spowodowana tylko spustem..![]()
Na beżowe wpadają ludzie, którzy szukają pomocy w wyborze do rekreacji lub czegoś żeby sprawdzić czy załapią bakcyla i zakładają, że jeśli tak to dopiero kupią coś dobrego ale też na start nie chcą ostatniej protezy z zapomnianej chińskiej fabryki.Mamutowicz pisze: ↑16 maja 2019, 15:51A Też się nie dziwię że na forach ludzie zlewają takie pytania typu: "Co jest lepsze i dlaczego Airtact? "
Ileż można? Zwłaszcza, że na forach spotykają się zapaleńcy i pasjonaci. Ludzie których to "kręci" a strzelanie do puszek na działce przy grillu to raczej inna kolorowanka..
To jakbyś na ten przykład wszedł na forum wędkarskie, i zaczął się pytać czy lepsza będzie wędka z lidla czy z biedronki, bo chciałbyś czasem pomoczyć kija w rowie koło działki...
A czy przewaga w spuście nie jest taka istotna...
To weż jednak tą z biedronki.![]()
"Kto mówi, ze ja chcę?.."
Ty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości