No ja się nie dziwie jak taki peudo kurier żuci paczka to tylko exsact sie pognie bo jest delikatny reszta to jakieś dziwne stopy albo cos w rodzju powlekanej stali czy czoś tak jak to jest w KTK...janusz22551 pisze:kuzik71, No tak nie do końca się zgodzę. Jeśli w jednej paczce przychodzą trzy opakowania JSB i cztery Crosmana i tylko JSB jest pogięte, to chyba nie kuriera wina. Dodam tylko, że same pudełka idealne.
solidni sprzedawcy.
- janusz22551
Re: solidni sprzedawcy.
Byłem dziś w sklepie Militaria we Wrocławiu. Potrzebowałem kilka tarcz TS4 a takowe mają w ofercie no to wchodzę. Mimo iż stosunkowo wcześnie bo godzina 9.45 to ruch spory. Dostałem na wejście "dzień dobry" ...klient zauważony więc jest spoko. Nie bawiłem się w oglądactwo więc proszę z marszu pracownika o pomoc. Sprzedawca skory do pomocy ruszył dziarsko za kompa by mnie obsłużyć czyli kolejny +.
- Potrzebuję tarcze TS4
-
które? ( pokazałem paluchem)a te ...żołnierz.ok ile? (Jakoś ta tarcza nie przypominała żołnierza ale ok. może wewnętrzna nomenklatura, tarcze potrzebowałem a nie edukacji)
Poprosiłem o zapamiętanie i przeszliśmy dalej. I tu powiem zaczęła się zabawa. Pan sprzedawca nie potrafił za bardzo pomóc w dobraniu odpowiedniej kabury do Siga mimo iż było tego sporo, mieszały się modele od różnych producentów
i w ogóle poległ na problemie. Darowałem sobie temat i chciałem zobaczyć jeszcze jeden z karabinków z gabloty, po wymienieniu nazwy (przeczytałem na cenówce) nastąpiło
...i znów nieśmiertelny paluch.
Muszę przyznać że sprzedawca był bardzo zaangażowany w rozmowę handlową i był bardzo miły, nie nadrabiał braku wiedzy kłamstwami i opowiadaniem pierdół. Był sympatyczny i naprawdę skory do pomocy...tylko jakoś nie bardzo mógł pomóc.
Na koniec poprosiłem o tarcze i po 2 minutach w ręku miałem fajnie zapakowany rulon tarcz...ujjj że NT23 a nie TS4 ale w sumie co to za różnica....opakowanie eleganckie i przyda się na świece dymne
Śmiesznie było i tyle...pozdrawiam Pana sprzedawcę i życzę sukcesów zawodowych bo naprawdę był przemiły.
- Potrzebuję tarcze TS4
-

Poprosiłem o zapamiętanie i przeszliśmy dalej. I tu powiem zaczęła się zabawa. Pan sprzedawca nie potrafił za bardzo pomóc w dobraniu odpowiedniej kabury do Siga mimo iż było tego sporo, mieszały się modele od różnych producentów
i w ogóle poległ na problemie. Darowałem sobie temat i chciałem zobaczyć jeszcze jeden z karabinków z gabloty, po wymienieniu nazwy (przeczytałem na cenówce) nastąpiło

Muszę przyznać że sprzedawca był bardzo zaangażowany w rozmowę handlową i był bardzo miły, nie nadrabiał braku wiedzy kłamstwami i opowiadaniem pierdół. Był sympatyczny i naprawdę skory do pomocy...tylko jakoś nie bardzo mógł pomóc.
Na koniec poprosiłem o tarcze i po 2 minutach w ręku miałem fajnie zapakowany rulon tarcz...ujjj że NT23 a nie TS4 ale w sumie co to za różnica....opakowanie eleganckie i przyda się na świece dymne

Śmiesznie było i tyle...pozdrawiam Pana sprzedawcę i życzę sukcesów zawodowych bo naprawdę był przemiły.